NL | EN

Informatie

Over FeedOnSite.com

FeedOnSite.com maakt het mogelijk om headlines van RSS feeds op jouw eigen website te publiceren. Daardoor beschikt jouw website altijd over realtime nieuws van de websites van jouw keuze. Bovendien hoef je je niet te registreren en kun je de headlines weergeven op de wijze die jij zelf kiest.

De software van FeedOnSite is eind 2004 ontwikkeld. In eerste instantie werd de tool alleen gebruikt door de ontwikkelaars. In juni 2005 werd besloten om een website - feedonsite.com - op te richten, zodat iedereen nu headlines van zijn favoriete bronnen op zijn eigen site kan plaatsen.

We stellen het op prijs als je een link maar feedonsite.com opneemt. Bijvoorbeeld met onderstaande buttons:    

Als je zelf een RSS feed hebt, promoot jouw feed en ontvang meer bezoekers.

FeedOnSite premium
De FeedOnSite service is volledig gratis. Onderaan de headlines staat standaard een link met de tekst “Deze headlines ook op uw site?” die verwijst naar FeedOnSite.com. In enkele gevallen plaatsen we een commerciele link. Wilt u alleen de headlines op uw site hebben, en geen andere (commerciële) links? Neem dan FeedOnSite Premium. Vanaf € 25  per jaar bent u ervan verzekerd dat alleen de headlines uit feeds op uw site worden getoond, en geen andere links. Neem contact op voor additionele informatie.

FeedOnSite diensten
Wilt u FeedOnSite inzetten in uw eigen organisatie? Of de service bijvoorbeeld aan uw klanten aanbieden? Het is mogelijk om een “white label” versie van FeedOnSite af te nemen. Wij installeren de service in uw eigen “look & feel” op uw server. Neem contact op voor additionele informatie.

Contact
Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar feedback at feedonsite dot com.

Ontwikkeling FeedOnSite.com
De technische realisatie en onderhoud van FeedOnSite.com is in handen van d-Media web professionals Internetbureau Breda.

(c) copyright FeedOnSite.com 2005-2022
Version 1.0